kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor bouwen van een zwembad in de kernzone, beschermingszone en profiel van vrije ruimte van een primaire waterkering in de buurt van de Eekstraat in Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor bouwen van een zwembad in de kernzone, beschermingszone en profiel van vrije ruimte van een primaire waterkering in de buurt van de Eekstraat in Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op en geregistreerd onder zaaknummer DSO2024060600086   Procedure Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.   Informatie Voor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunningen@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 11-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. 403114094303fa6d0c8319160bebda5e

Gerelateerde berichten