Aanvraag vergunning voor ontheffing verstrekken zwak alcoholhoudende drank tijdens verjaardagsfeest op 18-05-2024 op de locatie Van Doesburg-erf 0 te Dordrecht zaaknummer Z-24-443284

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor ontheffing verstrekken zwak alcoholhoudende drank tijdens verjaardagsfeest op 18-05-2024 op de locatie Van Doesburg-erf 0 te Dordrecht zaaknummer Z-24-443284.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Dordrecht heeft een aanvraag voor een ontheffing ontvangen. De ontheffing is aangevraagd voor ontheffing verstrekken zwak alcoholhoudende drank tijdens verjaardagsfeest op 18-05-2024 op de locatie Van Doesburg-erf 0 Dordrecht.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een ontheffing wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te organiseren, te exploiteren of uit te voeren in de openbare ruimte of in een inrichting. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert of plaatsvindt in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de ontheffing? Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 9 juni 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de ontheffing. Als de gemeente van plan is de ontheffing te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de ontheffing die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de ontheffing? U kunt nu alvast de aanvraag van de ontheffing bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14078, de naam van de gemeente dient vervolgens ingesproken te worden.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 09-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. ca919137dbfb43f7fa25eca77c8cdf50

Gerelateerde berichten