Toestemming voor het organiseren van de kermis aan Turfhaven te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het organiseren van de kermis aan Turfhaven te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende vergunningenVerleend: evenementenvergunning voor het organiseren van de kermis Aanvrager: V.O.F. HachmangLocatie: Turfhaven te DoesburgVerkeer: van maandag 20 mei 08.00 uur tot maandag 27 mei 18.00 uur zal de Turfhaven worden afgesloten middels een parkeerverbodDatum/tijdstip: 23 mei t/m 26 mei 2024 van 12.00 tot 00.00 uurVerzonden: 3 mei 2024 Bezwaar makenTegen dit besluit kunt u bezwaar maken. Een bezwaarschrift dient binnen 6 weken ingediend te worden. Deze termijn gaat in op de dag na de datum van de verzending van het besluit aan de aanvrager. Bezwaar maken kunt u online doen via https://www.doesburg.nl/bezwaar-maken. Als u schriftelijk bezwaar wil maken per brief, dan kunt u uw bezwaarschrift sturen naar de burgemeester en wethouders, Postbus 100, 6980 AC Doesburg. In uw bezwaarschrift staat in elk geval: - uw naam, adres, datum, handtekening en telefoonnummer; - de omschrijving en het kenmerk van het besluit; - de reden van uw bezwaar. Stukken inzienWilt u de stukken inzien van dit besluit? Dat kan als volgt: - Bel naar het Stadskantoor 0313 – 48 13 13 - E-mail naar evenementen@doesburg.nlGeef bij uw aanvraag tot inzien van stukken de volgende gegevens door: - om welke vergunning het gaat; - uw naam, adres en telefoonnummer; - welke informatie u wilt inzien.

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 17-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. gmb-2024-205499

Gerelateerde berichten