Aanvraag vergunning voor het vervangen van de kozijnen, de vloer en het renoveren van de dakkapel aan Breedestraat 55 te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het vervangen van de kozijnen, de vloer en het renoveren van de dakkapel aan Breedestraat 55 te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag omgevingsvergunningDe volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning is ontvangen op:ZaakidDatum indieningOmschrijvingAdresActiviteit(en)ODRA24AB057008-05-2024het vervangen van de kozijnen, de vloer en het renoveren van de dakkapelBreedestraat 55 te DoesburgBouwactiviteit (technisch)Het publiceren van een aanvraag om een vergunning wil nog niet zeggen dat de vergunning al is verleend. Er mag dan ook nog niet met de uitvoering gestart worden. Tegen een aanvraag kan geen bezwaar worden gemaakt.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 23-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. gmb-2024-219528

Gerelateerde berichten