Het Bovenhuys

Het Bovenhuys is een Meubelwinkel gelegen aan Kerkstraat 1 in Doesburg.

Meer informatie over Het Bovenhuys in Doesburg

Bij Het Bovenhuys streven ze ernaar om hun meubels in Nederland te produceren, zodat u verzekerd bent van kwaliteitsproducten die op een eerlijke en verantwoorde manier zijn gemaakt. Ze gebruiken ecologisch verkregen materialen en bieden tegen een betaalbare prijs hoogwaardige en stijlvolle designmeubelen aan. Daarnaast leveren ze persoonlijk en franco in Nederland en ook in het buitenland. Het Bovenhuys is gevestigd aan de Kerkstraat 1 in Doesburg en is geopend van 09:30-17:00 uur op culturele zondagen, elke 1e zondag van de maand. Je kunt ze volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Het Bovenhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Bovenhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Bovenhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Bovenhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Het Bovenhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Bovenhuys

Bezoekers bekeken ook