Toestemming voor het kappen van 3 bomen aan Esdoornlaan 1 b te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het kappen van 3 bomen aan Esdoornlaan 1 b te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning, reguliere procedure Burgemeester en wethouders hebben voor de volgende plannen de vergunning verleend op: Zaakid Omschrijving Adres Activiteit(en) Besluit Datum ondertekening Datum verzending ODRA24AB0368 het kappen van 3 bomen Esdoornlaan 1 b te Doesburg Boom kappen of houtopstand vellen Verleend 15-05-2024 15-05-2024 Bovenstaand besluit is zes weken na de datum van verzending van kracht. Bent u het niet eens met een bovenstaand besluit? Maak dan binnen 6 weken bezwaar na de verzenddatum. Dit kan digitaal óf per brief. Digitaal bezwaar maken doet u met uw DigiD via onze website: www.doesburg.nl/bezwaar-maken. Schrijft u een brief? Leg hierin dan uit tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Richt de brief aan het college van burgemeester en wethouders gemeente Doesburg. Vergeet niet uw naam en adres, de datum en uw handtekening toe te voegen. Voeg bij voorkeur ook een kopie van het besluit toe. Bij interesse voor een verleende vergunning en de bijbehorende stukken, neem dan contact op met het Wabo-loket. Dit kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 30-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. 578779ad70379069e92703e7acd062d8

Gerelateerde berichten