Rijschool Doesburg

Rijschool Doesburg is een Autorijschool gelegen aan F.D. Rooseveltsingel 10 in Doesburg.

Meer informatie over Rijschool Doesburg in Doesburg

Rijschool Doesburg is een rijschool die staat voor gedegen rijles. Zowel de leerling als de instructeur zetten zich volledig in om bevredigende resultaten te behalen en uiteindelijk het rijbewijs te halen. De rijschool is RIS (Rij-opleiding In Stappen) gecertificeerd, wat betekent dat de technische beheersing van de auto stapsgewijs wordt aangeleerd. De leerling begint met sturen en gaat vervolgens stap voor stap over op gasgeven, remmen, koppelen en schakelen. Deze aanpak zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen beter worden aangeleerd en de leerling zich meer op zijn gemak voelt tijdens het leerproces. Daarnaast wordt er vanaf de eerste rijles op alle typen wegen gereden en wordt er ook direct begonnen met de Bijzondere Verrichtingen.

Wil je weten wat Rijschool Doesburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Doesburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Doesburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Doesburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Rijschool Doesburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Doesburg

Bezoekers bekeken ook