Toestemming voor het plaatsen van een fietsenstalling met containeropslag bij het nieuwe stadskantoor aan Leigraafseweg 8 te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het plaatsen van een fietsenstalling met containeropslag bij het nieuwe stadskantoor aan Leigraafseweg 8 te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning, reguliere procedure Burgemeester en wethouders hebben voor de volgende plannen de vergunning verleend op: Zaakid Omschrijving Adres Activiteit(en) Besluit Datum ondertekening Datum verzending ODRA24AB0130 het plaatsen van een fietsenstalling met containeropslag bij het nieuwe stadskantoor Leigraafseweg 8 te Doesburg Bouwactiviteit (omgevingsplan) Verleend 01-05-2024 01-05-2 Bovenstaand besluit is zes weken na de datum van verzending van kracht. Bent u het niet eens met een bovenstaand besluit? Maak dan binnen 6 weken bezwaar na de verzenddatum. Dit kan digitaal óf per brief. Digitaal bezwaar maken doet u met uw DigiD via onze website: www.doesburg.nl/bezwaar-maken. Schrijft u een brief? Leg hierin dan uit tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Richt de brief aan het college van burgemeester en wethouders gemeente Doesburg. Vergeet niet uw naam en adres, de datum en uw handtekening toe te voegen. Voeg bij voorkeur ook een kopie van het besluit toe. Bij interesse voor een verleende vergunning en de bijbehorende stukken, neem dan contact op met het Wabo-loket. Dit kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 23-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. 849efb9bf1595e39e271aeba092ac87b

Gerelateerde berichten