Aanvraag vergunning voor het realiseren van een nieuwe schuur + veranda, het verplaatsen van de inrit en vervangen gevelbekleding van de bestaande uitbouw aan Ketjenstraat 15 te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het realiseren van een nieuwe schuur + veranda, het verplaatsen van de inrit en vervangen gevelbekleding van de bestaande uitbouw aan Ketjenstraat 15 te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag omgevingsvergunning De volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning is ontvangen op: Zaakid Datum indiening Omschrijving Adres Activiteit(en) ODRA24AB0576 10-05-2024 het realiseren van een nieuwe schuur + veranda, het verplaatsen van de inrit en vervangen gevelbekleding van de bestaande uitbouw Ketjenstraat 15 te Doesburg Bouwactiviteit (omgevingsplan) Het publiceren van een aanvraag om een vergunning wil nog niet zeggen dat de vergunning al is verleend. Er mag dan ook nog niet met de uitvoering gestart worden. Tegen een aanvraag kan geen bezwaar worden gemaakt.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 23-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. 9af64fc30f29d4e2ead29561725bec53

Gerelateerde berichten