Antiek de Spinde

Antiek de Spinde is een Antiekwinkel gelegen aan Zandbergstraat 36 in Doesburg.

Meer informatie over Antiek de Spinde in Doesburg

Antiek de Spinde is een antiekwinkel gevestigd in Doesburg, gespecialiseerd in antieke klokken. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder verkoop, inkoop, reparatie en restauratie van antieke klokken. Theo, de eigenaar van de winkel, heeft jarenlange ervaring als restaurateur van meubelen en uurwerken, waardoor hij in staat is om de klokken in zijn eigen werkplaats te repareren. Klanten die een antieke klok bij hen kopen, krijgen een half jaar garantie op het uurwerk. Naast klokken verkopen ze ook kleine antieke meubelen en accessoires. De winkel probeert een ruime collectie te creëren door zelf in te kopen op markten in België en Frankrijk. Ze hebben regelmatig nieuwe artikelen in verschillende stijlen en prijsklassen. Particuliere inkoop is ook mogelijk. De winkel is gevestigd op de Zandbergstraat 36 sinds 2011 en is op dinsdag en woensdag op afspraak geopend. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn ze open van 10:00 tot 17:00 uur en op maandag zijn ze gesloten. Voor zekerheid over de openingstijden kunnen klanten bellen naar 0313-842433.

Wil je weten wat Antiek de Spinde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Antiek de Spinde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Antiek de Spinde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Antiek de Spinde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Antiek de Spinde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Antiek de Spinde

Bezoekers bekeken ook