B&B Het Rode Hert

B&B Het Rode Hert is een Bed & Breakfast gelegen aan Hoogestraat 2 in Doesburg.

Meer informatie over B&B Het Rode Hert in Doesburg

Bed & Breakfast Het Rode Hert bevindt zich in het centrum van de Hanzestad Doesburg. Het is gelegen in een hoekhuis en bestaat uit gastvrije, ruime en gezellige kamers. De B&B biedt een hele etage aan met een eetkamer, een badkamer en een slaapkamer met zitje. Het is mogelijk om het hele huis te huren. Jos Gelauf is de gastheer en hoopt binnenkort gasten te mogen verwelkomen. Contact kan opgenomen worden via telefoonnummer 31 (06) 47578444/0625554001 of via e-mail naar iandeweg@hotmail.com of josgelauf2@gmail.com.

Wil je weten wat B&B Het Rode Hert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Het Rode Hert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Het Rode Hert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Het Rode Hert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar B&B Het Rode Hert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Het Rode Hert

Bezoekers bekeken ook