Beauty Heaven

Beauty Heaven is een Haarextensionspecialist gelegen aan Ooipoortstraat 17 in Doesburg.

Meer informatie over Beauty Heaven in Doesburg

Beauty Heaven is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in haarverlenging en wimperextensions. Sinds de opening in februari 2014 biedt eigenaresse Kim Lippets een totaal beauty concept aan met een team van beauty experts. Bij Beauty Heaven kun je terecht voor hairextensions en hairweaving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de hollywood weaving techniek met microringen en het traditionele vastnaaien. Deze techniek zorgt ervoor dat er geen spanning op het eigen haar komt en dus niet schadelijk is. Daarnaast biedt Beauty Heaven ook de mogelijkheid om keratine extensions, double hair matjes of eigen gekochte extensions te laten plaatsen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Beauty Heaven via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Beauty Heaven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Heaven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Heaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Heaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Beauty Heaven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Heaven

Bezoekers bekeken ook