Chocolaterie Alberdeco

Chocolaterie Alberdeco is een Chocolaterie gelegen aan Kerkstraat 49 in Doesburg.

Meer informatie over Chocolaterie Alberdeco in Doesburg

Alberdeco is een winkel die bekend staat om zijn veelzijdigheid en kwaliteit op het gebied van chocolade. Naast bonbons bieden ze ook vele andere soorten chocolade aan, van traditionele chocolaatjes tot vernieuwende creaties. Tijdens de feestdagen staat alles in het teken van chocolade, met heerlijke paaseitjes in 30 verschillende smaken en chocolade paasfiguren. Alberdeco biedt ook de mogelijkheid om chocolade cadeau te geven aan relaties, als bedankje of felicitatie. Ze hebben een winkel in het pittoreske stadje Doesburg en zijn daar op het idee gekomen om een specialiteit te maken: de mosterdbonbon. Daarnaast bieden ze ook andere favoriete bonbons aan, zoals aardbei, banaan en zebra. Je kunt zelfs bij hen terecht voor een kerstpakket gevuld met lokale lekkernijen. Alberdeco is een plek waar ambacht en passie samenkomen en waar je kunt genieten van chocola van duurzame kwaliteit.

Wil je weten wat Chocolaterie Alberdeco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolaterie Alberdeco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolaterie Alberdeco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolaterie Alberdeco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Chocolaterie Alberdeco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolaterie Alberdeco

Bezoekers bekeken ook