Conneqt IT

Conneqt IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Beumerskamp 13 in Doesburg.

Meer informatie over Conneqt IT in Doesburg

C:IT biedt oplossingen voor al uw computerproblemen. Ze bieden advies over welke apparaten het beste bij u passen en kunnen helpen bij de installatie en configuratie van uw computer, tablet of printer. Daarnaast kunnen ze problemen oplossen met uw netwerkverbinding en helpen bij het herstellen van verloren data. Ook bieden ze een computer APK-service aan om uw computer op te schonen en problemen op te lossen. C:IT staat bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en biedt hun diensten aan tegen scherpe prijzen. Het bedrijf houdt u ook op de hoogte van het laatste nieuws, zoals Windows-updates en waarschuwingen voor ransomware. U kunt contact opnemen met C:IT tijdens hun openingstijden.

Wil je weten wat Conneqt IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Conneqt IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Conneqt IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Conneqt IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Conneqt IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Conneqt IT

Bezoekers bekeken ook