Delikasa

Delikasa is een Kruidenier gelegen aan Kerkstraat 8 in Doesburg.

Meer informatie over Delikasa in Doesburg

Welkom op de website van Delikasa, een sfeervolle winkel in het centrum van Doesburg. Hier vindt u de beste binnen- en buitenlandse kazen, versgebrande noten, olijven, salades en andere delicatessen. De Stompetoren kazen zijn bekroond als de beste kaas van Nederland en we hebben ook biologische en/of vegetarische kaas. Daarnaast kunnen wij mooie (relatie)geschenken samenstellen en leveren wij delicatessen voor recepties en kerstpakketten. Op onze website kunt u regelmatig nieuws en acties verwachten en wij horen graag uw ervaringen en tips. Kom langs in onze winkel en laat u verrassen door ons diverse assortiment. En als u op vakantie gaat, kunnen wij uw kaas vacumeren zodat u het veilig kunt meenemen.

Wil je weten wat Delikasa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Delikasa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Delikasa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Delikasa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Delikasa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Delikasa

Bezoekers bekeken ook