Toestemming voor het organiseren van “Avondvierdaagse” aan Sportpark te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het organiseren van “Avondvierdaagse” aan Sportpark te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende vergunningen Verleend: evenementenvergunning voor het organiseren van “Avondvierdaagse” Aanvrager: Stichting Avond4daagse Doesburg jaarlijkse Avondvierdaagse met twee routes (5 en 10 kilometer) begin- en eindpunt bij Sportpark Doesburg Datum/tijdstip: 28 tot en met 31 mei 2024 van 18.00 tot 21.00 uur Verzonden: 3 mei 2024 Bezwaar maken Tegen dit besluit kunt u bezwaar maken. Een bezwaarschrift dient binnen 6 weken ingediend te worden. Deze termijn gaat in op de dag na de datum van de verzending van het besluit aan de aanvrager. Bezwaar maken kunt u online doen via https://www.doesburg.nl/bezwaar-maken. Als u schriftelijk bezwaar wil maken per brief, dan kunt u uw bezwaarschrift sturen naar de burgemeester en wethouders, Postbus 100, 6980 AC Doesburg. In uw bezwaarschrift staat in elk geval: - uw naam, adres, datum, handtekening en telefoonnummer; - de omschrijving en het kenmerk van het besluit; - de reden van uw bezwaar. Stukken inzien Wilt u de stukken inzien van dit besluit? Dat kan als volgt: - Bel naar het Stadskantoor 0313 – 48 13 13 - E-mail naar evenementen@doesburg.nl Geef bij uw aanvraag tot inzien van stukken de volgende gegevens door: - om welke vergunning het gaat; - uw naam, adres en telefoonnummer; - welke informatie u wilt inzien.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 17-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. e80f9f85982eca685c7a2413cfae7574

Gerelateerde berichten