Frisbeeclinics.nl

Frisbeeclinics.nl is een Sportclub gelegen aan Potsmaat 148 in Doesburg.

Meer informatie over Frisbeeclinics.nl in Doesburg

Frisbeeclinics organiseert frisbee activiteiten voor zowel zakelijke als particuliere klanten en scholen. Ze bieden originele en sportieve activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Of je nu een familieweekend of een zakelijk evenement wilt organiseren, Frisbeeclinics kan het voor je regelen. De activiteiten vinden vaak plaats in de natuur en hebben een ontspannen sfeer. Frisbeeclinics werkt samen met jou om een programma op te stellen dat aan jouw wensen voldoet. Ze hebben ervaren frisbee professionals die je kunnen laten zien hoe leuk en inspirerend frisbeesport is. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat Frisbeeclinics.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frisbeeclinics.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frisbeeclinics.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frisbeeclinics.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Frisbeeclinics.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frisbeeclinics.nl

Bezoekers bekeken ook