Aanvraag vergunning voor het organiseren van “Veiligheidsdag Brandweer en andere hulpdiensten” op 28 september 2024 aan de gehele Halve Maanweg te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het organiseren van “Veiligheidsdag Brandweer en andere hulpdiensten” op 28 september 2024 aan de gehele Halve Maanweg te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

AanvragenAanvraag: evenementenvergunning voor het organiseren van “Veiligheidsdag Brandweer en andere hulpdiensten”Aanvrager: Brandweer Doesburg Omschrijving: veiligheidsdag met demonstraties van de brandweer, politie en ambulance Locatie: gehele Halve Maanweg te DoesburgDatum/tijdstip: 28 september 2024 van 10.00 tot 17.00 uurOntvangen: 4 juni 2024Tegen een aanvraag van een vergunning kan GEEN bezwaar worden ingediend!

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 05-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. gmb-2024-291189

Gerelateerde berichten