Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een fietsenstalling met containeropslag bij het nieuwe stadskantoor aan Leigraafseweg 8 te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een fietsenstalling met containeropslag bij het nieuwe stadskantoor aan Leigraafseweg 8 te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag omgevingsvergunningBurgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen, waarbij de reguliere procedure van toepassing is.Er is nog geen besluit genomen op de aanvraag; het genomen besluit wordt te zijner tijd bekendgemaakt. Daarmee heeft de publicatie van deze aanvragen een informatief karakter.Indien u vragen heeft hierover kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA).De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00-12:00 uur en 13:00-17:00 uur. Het telefoonnummer is (026) 377 16 00. Het e-mailadres is postbus@odra.nl.ZaakidDatum indieningOmschrijvingAdresActiviteit(en)ODRA24AB013007-02-2024het plaatsen van een fietsenstalling met containeropslag bij het nieuwe stadskantoorLeigraafseweg 8 te DoesburgBouwactiviteit (omgevingsplan)

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. gmb-2024-81007

Gerelateerde berichten