Ter inzage: Ontwerp Nota Grondbeleid Doesburg 2024

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ter inzage: Ontwerp Nota Grondbeleid Doesburg 2024.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Doesburgse Nota Grondbeleid van 2008 moet worden geactualiseerd. Het vernieuwen van de Nota wordt ingegeven door voortdurende maatschappelijke veranderingen en gewijzigde marktomstandigheden. Maar ook hebben we te maken met gewijzigde wet- en regelgeving, waaronder de op 1 januari 2024 in werking getreden Omgevingswet. Op al deze wijziging wordt in de Nota Grondbeleid Doesburg 2024 ingespeeld. Met deze Nota wil de gemeente Doesburg op praktische wijze duidelijk maken (zowel in- als extern) hoe de beleidskeuzes worden afgewogen en het grondbeleid wordt uitgevoerd. Wij benadrukken dat grondbeleid geen doel op zich is. Het is een middel om gewenste ruimtelijke en maatschappelijke doelstellingen te realiseren.Het ontwerp ligt vanaf 29 februari 2024 tot en met 11 april 2024 ter inzage, zodat ingezetenen en belanghebbenden hierop kunnen reageren. Ontvangen reacties op de ontwerp Nota worden anoniem verwerkt in een inspraaknotitie. De ontwerp Nota wordt - met in achtneming van de inspraaknotitie – in mei 2024 ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad. Wilt u de ontwerp nota inzien? 1.U kunt de Nota digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. Het document hangt als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).2.U kunt de Nota fysiek inzien bij de publieksbalie in ons stadhuis, Philippus Gastelaarstraat 2 in Doesburg. Dit kan tijdens de normale openingstijden. Wilt u reageren op het ontwerp? Hiervoor kunt u een e- mail sturen aan info@doesburg.nl (t.a.v. Antoon van Buren). Maar u kunt ook een brief sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Doesburg, Postbus 100, 6980 AC Doesburg. Vragen? Heeft u vragen over de inhoud en/of procedure van de ontwerp Nota? Stuur dan een e-mail naar antoon.van.buren@doesburg.nl  of bel 0313-481365.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleidRuimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 29-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. gmb-2024-85762

Gerelateerde berichten