Aanvraag vergunning voor het kappen van 21 bomen onderdeel van de optimalisatie van het watersysteem nabij de watergang aan Provinciale weg te Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het kappen van 21 bomen onderdeel van de optimalisatie van het watersysteem nabij de watergang aan Provinciale weg te Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag omgevingsvergunningDe volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning is ontvangen op:ZaakidDatum indieningOmschrijvingAdresActiviteit(en)ODRA23AB233022-12-2023het kappen van 21 bomen onderdeel van de optimalisatie van het watersysteem nabij de watergangProvinciale weg Kad. Sect. E nr. 3298 te DoesburgKappen (Art. 2.2 lid 1g Wabo)Het publiceren van een aanvraag om een vergunning wil nog niet zeggen dat de vergunning al is verleend. Er mag dan ook nog niet met de uitvoering gestart worden. Tegen een aanvraag kan geen bezwaar worden gemaakt.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 09-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. gmb-2024-9858

Gerelateerde berichten