Handelmaatschappij Blok B.V.

Handelmaatschappij Blok B.V. is een Supermarkt gelegen aan Leigraafseweg 13a in Doesburg.

Meer informatie over Handelmaatschappij Blok B.V. in Doesburg

De familie Blok heeft in 1956 een kaasgroothandel in Arnhem gekocht en sindsdien hebben ze het bedrijf verder uitgebouwd. Ze importeren kazen, vleeswaren en andere verse producten uit België, Duitsland, Frankrijk en Italië. Hun assortiment is dynamisch en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze streven naar tijdige levering en bieden goede service en aandacht aan hun klanten. Momenteel hebben ze een aanbieding waarbij je 20 flessen wijn kunt kopen voor €7,50 per stuk. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan oliën en vetten, bake-off producten, diepvriessnacks, ijs, kaas, zuivel, meel en broodverbeteraars, vlees, wild en gevogelte, salades en sauzen, en vis en visconserven. Ze zijn gespecialiseerd in kaas, vlees en vleeswaren, salades en eiproducten en hebben een ruim assortiment aan Franse broodproducten. Als ze niet hebben wat je zoekt, kunnen ze vrijwel altijd via hun leveranciers het gewenste product leveren. Ze onderscheiden zich door maatwerk en streven ernaar om van kritische klanten tevreden klanten te maken. De contactgegevens van Groothandel Blok zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Handelmaatschappij Blok B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handelmaatschappij Blok B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handelmaatschappij Blok B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelmaatschappij Blok B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Handelmaatschappij Blok B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handelmaatschappij Blok B.V.

Bezoekers bekeken ook