Hans Ouderwets Lekker

Hans Ouderwets Lekker is een Banketbakker gelegen aan Kerkstraat 38 in Doesburg.

Meer informatie over Hans Ouderwets Lekker in Doesburg

Hans is een gepassioneerde banketbakker die al jaren workshops geeft en boeken schrijft over het maken van taarten. Hij heeft altijd al de wens gehad om zijn eigen zaak te hebben. Nu is het zover en is zijn winkel geopend. Je kunt bij Hans terecht voor heerlijk gebak, taart en andere zoetigheden. De winkel is gevestigd aan de Kerkstraat 38 in Doesburg en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op maandag is de winkel gesloten. Je kunt ook online bestellen en laten bezorgen. Hans heet je van harte welkom in zijn winkel.

Wil je weten wat Hans Ouderwets Lekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hans Ouderwets Lekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hans Ouderwets Lekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hans Ouderwets Lekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Hans Ouderwets Lekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hans Ouderwets Lekker

Bezoekers bekeken ook