Hanzehuys

Hanzehuys is een Tandartspraktijk gelegen aan Koepoortstraat 27 in Doesburg.

Meer informatie over Hanzehuys in Doesburg

Tandartspraktijk Hanzehuys is een betrouwbare tandartspraktijk waar een enthousiast team samenwerkt om kwalitatief hoogwaardige mondzorg te leveren. Ze behandelen patiënten als gelijkwaardige partners en houden rekening met hun wensen en eventuele angst voor tandheelkundige behandelingen. Daarnaast benadrukken ze het belang van goede mondhygiëne, omdat een slechte mondhygiëne kan leiden tot hart- en vaatziekten. De praktijk is goed bereikbaar en toegankelijk voor ouderen en rolstoelgebruikers. Ten slotte vermelden ze dat er tijdens de coronacrisis strenge maatregelen gelden in de praktijk, zoals het dragen van beschermende kleding en het desinfecteren van alles na elke behandeling. Het team bestaat uit tandarts Harry Betcke en assistente Désiree Betcke.

Wil je weten wat Hanzehuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hanzehuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hanzehuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hanzehuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Hanzehuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hanzehuys

Bezoekers bekeken ook