Huisartsenpraktijk Beinum

Huisartsenpraktijk Beinum is een gelegen aan Breedestraat 33 in Doesburg.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Beinum in Doesburg

Bij Huisartsenpraktijk Beinum werken drie huisartsen, Lianne 't Hart, Myriam vd Star en Anne Poirters, en een HAIO genaamd Bram vd Steen. De huisartsen zijn op verschillende dagen aanwezig in de praktijk. Voor spoedgevallen kan er gebeld worden naar het praktijknummer, waarbij er de mogelijkheid is om een afspraak te maken. Daarnaast is er ook een huisartsenpost beschikbaar voor spoedzaken buiten de reguliere openingstijden. Als mensen vragen hebben over hun gezondheid, wordt eerst aangeraden om de website Thuisarts.nl te bezoeken voor betrouwbare informatie. Verder wordt er nog vermeld dat de jaarlijkse griepcampagne zal plaatsvinden op donderdag 9 november 2023 in de sporthal Beumerskamp. Huisartsenpraktijk Beinum neemt ook deel aan het traject MTVP, waardoor er meer tijd beschikbaar is voor de patiënten. Tot slot zijn de adresgegevens van de praktijk vermeld, evenals de openingstijden en informatie voor mensen die twijfelen of ze wel naar de huisarts moeten.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Beinum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Beinum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Beinum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Beinum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Beinum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Beinum

Bezoekers bekeken ook