Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg

Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg is een Moskee gelegen aan Oranjesingel 20 in Doesburg.

Meer informatie over Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg in Doesburg

Welkom op de website van Anadolu Moskee Doesburg. Als u vragen of opmerkingen heeft, of een rondleiding in de moskee wilt, kunt u contact met ons opnemen. Volgens een citaat uit de religieuze tekst Muvattah, Sji'r 16, is de liefde van Allah bestemd voor degenen die van elkaar houden, samenzitten en elkaar bezoeken in Hem, en vrijgevig zijn voor elkaar in Hem. Op de website vindt u ook informatie over vrijdagpreken, gebedstijden, religieuze dagen en de mogelijkheid om te doneren voor de ontwikkeling van de moskee. Het adres van de moskee is Oranjesingel 20, 6981 GZ Doesburg, en u kunt contact opnemen via hdvdoesburg@vakif.nl of telefonisch via 0313 473 132.

Wil je weten wat Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Islamitische Stichting Nederland, Anadolu Doesburg

Bezoekers bekeken ook