Keurslagerij "De Worstepinne" B.V.

Keurslagerij "De Worstepinne" B.V. is een Slagerij gelegen aan Ooipoortstraat 30 in Doesburg.

Meer informatie over Keurslagerij "De Worstepinne" B.V. in Doesburg

Keurslagerij De Worstepinne in Doesburg is een ambachtelijke slagerij die bekend staat om hun gouden rookworsten en andere heerlijke vleesproducten. In hun eigen keuken, worstmakerij, zouterij en rokerij worden de lekkerste producten bereid, zoals de zalmzachte 'ooipoortham' en goedgevulde maaltijden. Ook bieden ze diverse gourmetpakketten aan, waarbij je gezellig met elkaar aan tafel kunt zitten en je eigen eten kunt bereiden. Daarnaast worden er elke dag verse maaltijden bereid, aangepast aan het seizoen. Het Plateau is een koud buffet dat je bij de gasten op tafel kunt zetten en vol zit met lekkere salades, tapas en luxe vleeswaren. Met hun ruime aanbod aan vleesproducten is het niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. Ze hebben ook een cadeaukaart die je kunt kopen en verzilveren bij elke Keurslager in Nederland. De openingstijden van Keurslagerij De Worstepinne zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Keurslagerij "De Worstepinne" B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij "De Worstepinne" B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij "De Worstepinne" B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij "De Worstepinne" B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Keurslagerij "De Worstepinne" B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij “De Worstepinne” B.V.

Bezoekers bekeken ook