La Bécasse

La Bécasse is een Schoonheidssalon gelegen aan Hermaat 175 in Doesburg.

Meer informatie over La Bécasse in Doesburg

Schoonheidssalon La Bécasse bestaat al 25 jaar en biedt verschillende behandelingen aan om de huid in goede conditie te brengen en huidveroudering tegen te gaan. De salon heeft een aparte ingang, een eigen wc en een wachtruimte. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid en airconditioning aanwezig. Om een mooie en gezonde huid te krijgen, is samenwerking tussen de klant en de schoonheidsspecialiste belangrijk. Er wordt ook een beauty abonnement aangeboden om een verzorgde en stralende huid te bereiken. Daarnaast heeft Yonka de juiste zonbescherming om huidveroudering tegen te gaan. Voor Moederdag is het idee om een cadeaubon te geven om je moeder echt te verwennen. Verder worden er verschillende behandelingen aangeboden, waaronder de Zuurstofbehandeling, gezichtsbehandelingen en microdermabrasie. Het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief en de salon is aangesloten bij de ANBOS, een brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten.

Wil je weten wat La Bécasse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Bécasse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Bécasse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Bécasse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar La Bécasse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Bécasse

Bezoekers bekeken ook