Maatschap huisartsenpraktijk de Linie

Maatschap huisartsenpraktijk de Linie is een Huisarts gelegen aan De Linie 3 in Doesburg.

Meer informatie over Maatschap huisartsenpraktijk de Linie in Doesburg

Huisartsenpraktijk de Linie is gevestigd in Doesburg en heeft verschillende contactnummers, zoals een praktijknummer, een receptenlijn en een spoednummer. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is er ook een huisartsenpost beschikbaar op een ander telefoonnummer. Op de website is er een nieuwssectie waar informatie en nieuws over de praktijk te vinden is. Er wordt onder andere vermeld dat vanaf 2 oktober 2023 mensen die een hoger risico lopen op ernstige ziekte door corona weer een herhaling van de coronaprik kunnen krijgen. Ook wordt er informatie gegeven over de Aziatische tijgermug, die steeds vaker in Nederland wordt ontdekt. Verder staan er gegevens van de huisartsen die werkzaam zijn in de praktijk en zijn de adresgegevens en openingstijden vermeld. Als mensen twijfelen of ze naar de huisarts moeten, kunnen ze op de website allerlei informatie vinden die hen verder kan helpen.

Wil je weten wat Maatschap huisartsenpraktijk de Linie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap huisartsenpraktijk de Linie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap huisartsenpraktijk de Linie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap huisartsenpraktijk de Linie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Maatschap huisartsenpraktijk de Linie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap huisartsenpraktijk de Linie

Bezoekers bekeken ook