Pilates-San

Pilates-San is een Pilatesstudio gelegen aan Kloosterstraat in Doesburg.

Meer informatie over Pilates-San in Doesburg

Welkom op de website van Pilates-San! Hier kun je terecht voor personal- en small-group trainingen op locatie of online. Of je nu graag lekkerder in je vel wilt zitten, soepeler wilt bewegen of kracht wilt opbouwen in je core, bij Pilates-San kun je dit op je eigen tempo en niveau doen. Daarnaast kun je ook werken aan een betere lichaamshouding en je lichaamsbewustzijn vergroten. Door de juiste spieren te trainen en te stretchen, kun je veiliger bewegen en lichamelijke klachten verminderen of voorkomen. Dus meld je aan voor een proefles Pilates Small Group of Personal Training en ontdek de voordelen van Pilates.

Wil je weten wat Pilates-San verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pilates-San of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pilates-San? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pilates-San het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Pilates-San reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pilates-San

Bezoekers bekeken ook