PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie

PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie is een Personal trainer gelegen aan Wilgenstraat 4 in Doesburg.

Meer informatie over PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie in Doesburg

PlusFit is een fitness- en fysiotherapeutisch centrum met meerdere locaties en activiteiten in Doesburg. Ze bieden fysiotherapie bij verschillende klachten, zoals gewrichts- en spierklachten, rugklachten, hart-, vaat- en longproblematiek, kanker, neurologie, NAH en bewegen voor ouderen. Daarnaast hebben ze fitness- en personal training met Milon-trainingsapparaten, waarbij ze verschillende abonnementen aanbieden voor begeleiding. Ook bieden ze leefstijlcoaching aan, met voedingsadvies, beweging, testen en coaching. PlusFit heeft meerdere locaties, waaronder Het Mauritsveld met geavanceerde Milon trainingsapparatuur, Wilgenstraat voor personal training en groepstrainingen, en Grotenhuys voor behandelingen en oefeningen voor bewoners van een woonzorgcomplex. Het team van PlusFit bestaat uit verschillende professionals, zoals fysiotherapeuten, trainers en een interieurverzorgster. De openingstijden verschillen per locatie. PlusFit is gericht op het bevorderen van een gezonde en fitte levensstijl.

Wil je weten wat PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PlusFit Fitness , personal training, leefstijl & fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook