Podium Doesburg

Podium Doesburg is een Theater gelegen aan Gasthuisstraat 41 in Doesburg.

Meer informatie over Podium Doesburg in Doesburg

Podium Doesburg heeft een gevarieerd aanbod van muzikale evenementen. Op 26 oktober is er een mysterieus en spannend muzikaal spoor genaamd "Het geheim van historische huizen". Op 28 oktober kun je genieten van "An Evening With Gregory Page" voor € 17,50. Het Nederlands Bach Consort treedt op op 1 november voor € 25,00. Op 5 november kun je gratis naar de Blue River Jazz Band luisteren om 12:00 uur en naar het Fee Aaij Qwartet om 14:30 uur. Op 12 november treedt het Vocaal Ensemble TIEN op voor € 18,00 / € 16,00. Op 18 november kun je The Wieners zien voor € 18,50. Op 23 november kun je naar "Doesburg op oude filmbeelden" voor € 6,00. Het Rietveld Ensemble treedt op op 30 november voor € 17,50. Sandra van Nieuwland treedt op op 9 december voor € 17,50. Op 14 december is er een lezing over het Bergherbos voor € 6,00 (niet-leden). Op 16 december kun je deelnemen aan de Christmas Singalong voor € 6,50. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Podium Doesburg via de telefoon of via e-mail. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Wil je weten wat Podium Doesburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Podium Doesburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Podium Doesburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Podium Doesburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Podium Doesburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Podium Doesburg

Bezoekers bekeken ook