Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal

Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal is een Tandarts gelegen aan Veerpoortwal 27 in Doesburg.

Meer informatie over Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal in Doesburg

Bij de Praktijk voor Mondzorg Veerpoortwal in Doesburg kunt u terecht voor verschillende tandheelkundige behandelingen. De praktijk is modern ingericht en heeft 3 behandelkamers. Het team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, preventieassistente en 3 assistentes. De praktijk is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen en de Nederlandse Vereniging voor mondhygiënisten. Ze houden hun kennis op niveau door regelmatige nascholingen en zijn een leerbedrijf voor tandartsassistentes. De nooddienst is beschikbaar op werkdagen na 17:00 en in het weekend vanaf vrijdag 12:00. Let op dat wanneer u naar een andere tandarts gaat, u een geldig legitimatiebewijs en verzekeringsbewijs moet meenemen. Voor vragen over de nota kunt u contact opnemen met het factoring bedrijf Infomedics. De praktijk is bereikbaar op verschillende tijden en talen, namelijk Engels, Duits en Nederlands. Het adres van de praktijk is Veerpoortwal 276, Doesburg. De website maakt gebruik van cookies.

Wil je weten wat Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal

Bezoekers bekeken ook