ROKX

ROKX is een Marketingconsultant gelegen aan Broekhuizerweg 9 in Doesburg.

Meer informatie over ROKX in Doesburg

Bekijk jouw wereld door de marketingbril van ROKX. Met sterke campagnes en een unieke strategie zetten ze jouw bedrijf op de kaart. Ze starten snel en benutten elke seconde om feedback uit de markt te krijgen en op te schalen. Door te testen en te leren, leveren ze maatwerk voor verbeterd resultaat. ROKX beheert campagnes in de digitale jungle en behaalt resultaat. Ze bieden alles-in-een campagnes en staan altijd klaar om het gesprek aan te gaan en jouw doelen en wensen te bespreken. Met drie verschillende manieren van samenwerking, als marketing consultant, vooraf gedefinieerde projecten of compleet verzorgde campagnes, helpen ze jouw bedrijf te groeien. ROKX is het best bewaarde geheim van hun klanten en hun mix van expertise en uitvoering maakt hen de kunstenaars in hun vakgebied.

Wil je weten wat ROKX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ROKX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ROKX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ROKX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar ROKX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ROKX

Bezoekers bekeken ook