Rowenas Rijdende Rijsttafel

Rowenas Rijdende Rijsttafel is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Ooipoortstraat 13 in Doesburg.

Meer informatie over Rowenas Rijdende Rijsttafel in Doesburg

Rowena's Rijsttafel is een Aziatisch restaurant dat gerechten aanbiedt gebaseerd op authentieke Aziatische recepten. Ze nodigen mensen uit om Azië bij hen thuis te halen en te genieten van hun smaakvolle gerechten. Het restaurant is gevestigd aan de Ooipoortstraat 13 in Doesburg. Ze zijn geopend op verschillende dagen, maar er is een uitzondering op 2e Pinksterdag waar ze extra geopend zijn van 16:00 tot 20:00. Als je vragen hebt, kun je contact met hen opnemen via telefoonnummer 0313 785 840 of via e-mail op info@Rowenasrijsttafel.nl. Ze bieden ook een bezoekadres aan op hetzelfde adres in Doesburg. Het restaurant benadrukt de vijf basissmaken die de basis vormen van hun gerechten: zuur, zoet, hartig, pittig en zoutig. Ze bieden ook verschillende services aan en je kunt hen volgen op sociale media.

Wil je weten wat Rowenas Rijdende Rijsttafel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rowenas Rijdende Rijsttafel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rowenas Rijdende Rijsttafel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rowenas Rijdende Rijsttafel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Rowenas Rijdende Rijsttafel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rowenas Rijdende Rijsttafel

Bezoekers bekeken ook