Stadshotel Doesburg

Stadshotel Doesburg is een Hotel gelegen aan Contre Escarpe 32 in Doesburg.

Meer informatie over Stadshotel Doesburg in Doesburg

In het Stadshotel Doesburg, gelegen aan de kade in de Hanzestad Doesburg, kunt u genieten van ons restaurant De Kade en hotel. We bieden gastvrijheid en heerlijk eten en drinken aan in een prachtige omgeving tussen de rivier en de binnenstad. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie met gebak, lunch, drankje of diner. Bij mooi weer is ons terras aan het water een ideale plek om te vertoeven. Daarnaast kunt u ook overnachten in een van onze hotelkamers. Onze gastvrijheid staat voorop en we doen er alles aan om onze gasten een ontspannen en aangenaam verblijf te bezorgen. We heten u van harte welkom in ons hotel en restaurant!

Wil je weten wat Stadshotel Doesburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadshotel Doesburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadshotel Doesburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadshotel Doesburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Stadshotel Doesburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadshotel Doesburg

Bezoekers bekeken ook