STICHTING KEGELSPORT DOESBURG

STICHTING KEGELSPORT DOESBURG is een Buffetrestaurant gelegen aan Den Helder 2 in Doesburg.

Meer informatie over STICHTING KEGELSPORT DOESBURG in Doesburg

Deze website bevat informatie over de Stichting Kegelsport Doesburg 2007, het Kegelcentrum Doesborgh en de kegelclubs die daar actief zijn. Op zaterdagmiddag en de eerste en derde woensdagmiddag van de maand kan er vrij worden gekegeld in het Kegelcentrum Doesborgh. De kosten hiervoor zijn €3,00 (vanaf 1-1-2024: €5,00), maar kegelaars van de SKD2007 zijn hiervan vrijgesteld. Het is niet nodig om van tevoren aan te melden, maar raadpleeg de website om te zien of er geen andere activiteiten zijn gepland. Op 28 oktober 2023 is er geen kegelinloop op zaterdag. Kegelen is voor iedereen en op zaterdagmiddag kan iedereen vrijblijvend kennismaken met de kegelsport in het kegelcentrum. Er zijn ook arrangementen beschikbaar voor groepen van 15 tot 60 personen, waarbij kegelen gecombineerd wordt met een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een hapje.

Wil je weten wat STICHTING KEGELSPORT DOESBURG verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STICHTING KEGELSPORT DOESBURG of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STICHTING KEGELSPORT DOESBURG? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STICHTING KEGELSPORT DOESBURG het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar STICHTING KEGELSPORT DOESBURG reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STICHTING KEGELSPORT DOESBURG

Bezoekers bekeken ook