Tennis + Padel Doesburg

Tennis + Padel Doesburg is een Tennisvereniging gelegen aan Looiersweg 2 in Doesburg.

Meer informatie over Tennis + Padel Doesburg in Doesburg

Wil je nog meespelen in de laddercompetitie? Elke twee weken kun je je voor een nieuwe ronde van de laddercompetitie opgeven! Wil jij weer (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de laddercompetitie voor tennis of padel. Doe je nog niet mee? Je kunt je elke 2 weken opgeven voor een nieuwe ronde. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt met de KNLTB Flexcompetitie! Liefst 48 vrijwilligers ontvingen een vertier-uitnodiging van het bestuur als dank voor hun vrijwillige inzet over het afgelopen jaar! En net als in 2022 scheen de zon volop tijdens de door Ton, Mark, Christian en Etienne begeleide tennis- en padelsessies. Nog nauwelijks bekomen van alle inspanningen, dienden de deelnemers zich bij quizmaster Peter Rijkhoff te melden. Met een keur aan vragen over stad, land, club en sport bezorgde hij de deelnemende viertallen de nodige hoofdbrekens.

Wil je weten wat Tennis + Padel Doesburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis + Padel Doesburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis + Padel Doesburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis + Padel Doesburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Tennis + Padel Doesburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis + Padel Doesburg

Bezoekers bekeken ook