Vakantiepark Capfun IJsselstrand

Vakantiepark Capfun IJsselstrand is een Kampeerterrein gelegen aan Eekstraat 18 in Doesburg.

Meer informatie over Vakantiepark Capfun IJsselstrand in Doesburg

Ijsselstrand is een grote camping gelegen aan de rivier met veel faciliteiten zoals een waterpark, speeltuinen en een boerderij met ponyritjes. De camping heeft directe toegang tot de rivier en er zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Voor kinderen is er een kids-club en tienerclub, en er worden regelmatig animatieactiviteiten georganiseerd. De camping ligt vlak bij de steden Doesburg en Arnhem, waar je leuke uitstapjes kunt maken naar bijvoorbeeld de dierentuin of historische bezienswaardigheden. Op de camping zelf is er een binnenspeeltuin en twee stranden aan de rivier. Er zijn ook verschillende accommodaties te huur en er is de mogelijkheid om fietsen te huren. Huisdieren zijn toegestaan in bepaalde accommodaties. Dagbezoekers betalen een kleine vergoeding en kunnen gebruikmaken van de faciliteiten zoals het zwembad en de glijbanen tegen een hogere prijs. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden te bezoeken.

Wil je weten wat Vakantiepark Capfun IJsselstrand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark Capfun IJsselstrand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark Capfun IJsselstrand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark Capfun IJsselstrand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Vakantiepark Capfun IJsselstrand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark Capfun IJsselstrand

Bezoekers bekeken ook