Van der Giessen Fysiotherapie

Van der Giessen Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Looiersweg 4 in Doesburg.

Meer informatie over Van der Giessen Fysiotherapie in Doesburg

Van der Giessen Fysiotherapie is een eenmanspraktijk gevestigd in de sportschool I AM sports in Doesburg. Bij deze praktijk kunt u terecht voor sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten na een ongeval of ziekte, bewegingsproblemen door 'verkeerde' bewegingen of ouderdom. De praktijk werkt nauw samen met I AM sports, wat het herstelproces en de terugkeer naar sport of beweging versnelt. Jurriën van der Giessen, afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is de praktijkhouder van Van der Giessen Fysiotherapie. Hij is gefascineerd door het menselijk bewegen en streeft naar een goede samenwerking met zijn patiënten om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt direct een afspraak maken door het contactformulier in te vullen op de contactpagina.

Wil je weten wat Van der Giessen Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Giessen Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Giessen Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Giessen Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Van der Giessen Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Giessen Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook