Van Sommeren Installaties B.V.

Van Sommeren Installaties B.V. is een Loodgieter gelegen aan Didamseweg 6 in Doesburg.

Meer informatie over Van Sommeren Installaties B.V. in Doesburg

Vanaf 1 april 2023 zal Van Sommeren Installaties geen CV-onderhoud meer verzorgen vanwege de toenemende regeldruk en verplichte CO-certificering. Ze zullen geen werkzaamheden meer uitvoeren aan gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, geisers en gashaarden, inclusief het plaatsen van nieuwe CV-installaties. Voor onderhoud aan gasverbrandingsinstallaties worden klanten doorverwezen naar andere installateurs. Van Sommeren Installaties is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, leidingen en rioleringen. Ze kunnen ook dakbedekking en lood- en zinkwerk aanleggen en repareren. Het installatiebedrijf werkt met duidelijke prijsafspraken en staat bekend om hun hoogwaardige service. Ze streven ernaar om afspraken na te komen en kwaliteit te leveren. Klanttevredenheid staat voorop en ze hebben veel terugkerende klanten vanwege hun persoonlijke en vriendelijke werkwijze. Contactgegevens van Van Sommeren Installaties zijn beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Van Sommeren Installaties B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Sommeren Installaties B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Sommeren Installaties B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Sommeren Installaties B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Van Sommeren Installaties B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Sommeren Installaties B.V.

Bezoekers bekeken ook