Viking Adventure Sports

Viking Adventure Sports is een Evenementenbureau gelegen aan Meipoortstraat 55 in Doesburg.

Meer informatie over Viking Adventure Sports in Doesburg

Wie is de Mol? is een van de leukste en spannendste activiteiten van Doesburg. Vooraf wordt er een app-groep gemaakt voor de deelnemers en een van hen wordt "De Mol", die zich kan voorbereiden op zijn of haar rol. Daarnaast organiseert VikingAdventureSports verschillende trailrun-evenementen en reizen, zoals Trail & Walk Schotland in mei 2024 en Winter Trail & Walk Ardennen in januari 2024. Ook is er een Wicklow Trailrun in Ierland gepland voor april 2024. Er zijn ook andere arrangementen beschikbaar, zoals City Game Doesburg en Sloep Varen. Kortom, VikingAdventureSports biedt een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten en reizen aan.

Wil je weten wat Viking Adventure Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Viking Adventure Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Viking Adventure Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Viking Adventure Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Viking Adventure Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Viking Adventure Sports

Bezoekers bekeken ook