kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het behouden van het terras aan Contre Escarpe 32 in Doesburg

DeDoesburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor het behouden van het terras aan Contre Escarpe 32 in Doesburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De aanvraag is ontvangen op 21-2-2024 en geregistreerd onder zaaknummer DSO2024022101096ProcedureDeze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.InformatieVoor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunningen@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deDoesburggids.nl op 24-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Doesburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDoesburggids.nl
Redactie deDoesburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Doesburg
  2. wsb-2024-3209

Gerelateerde berichten