Zweers Zeezeilen

Zweers Zeezeilen is een Zeilschool gelegen aan De Pol 36 in Doesburg.

Meer informatie over Zweers Zeezeilen in Doesburg

Dick Zweers is een onafhankelijke instructeur die u kan helpen als u een schip heeft gehuurd of gekocht, maar nog niet in staat bent om het veilig te varen. Met veel rust en geduld leert hij u binnen een dag beter en veilig om te gaan met uw eigen schip. Het is beter om gebruik te maken van Dick's expertise in plaats van door schade en schande wijs te worden. Daarnaast biedt hij ook lessen aan voor het behalen van het klein Vaarbewijs 1 en 2, theoretische kustnavigatie, marifooncursus en scheepsdieseltechniek. Zweers geeft op een rustige en praktijkgerichte manier les, wat ideaal is, vooral als u al wat ouder bent.

Wil je weten wat Zweers Zeezeilen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zweers Zeezeilen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zweers Zeezeilen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zweers Zeezeilen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Zweers Zeezeilen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zweers Zeezeilen

Bezoekers bekeken ook