Zwembad 'Den Helder' in Doesburg

Zwembad 'Den Helder' in Doesburg is een Overdekt zwembad gelegen aan Den Helder 1 in Doesburg.

Meer informatie over Zwembad 'Den Helder' in Doesburg in Doesburg

Zwembad 'Den Helder' in Doesburg is een multifunctioneel zwembad waar zwemliefhebbers kunnen sporten en recreëren. Ze bieden verschillende faciliteiten zoals wedstrijdbaden, recreatiebaden, peuterbaden, glijbanen, een Turkse stoomcabine, een waterval genaamd 'Dino', infrarood sauna's, een turbobruiner en een zwemmersbar. De accommodatie is rookvrij en er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals disco-zwemmen en zwemlessen. Er is ook de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief van het zwembad.

Wil je weten wat Zwembad 'Den Helder' in Doesburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad 'Den Helder' in Doesburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad 'Den Helder' in Doesburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad 'Den Helder' in Doesburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Zwembad 'Den Helder' in Doesburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad ‘Den Helder’ in Doesburg

Bezoekers bekeken ook