Astrid's Sport & Health-studio

Astrid's Sport & Health-studio is een Sportschool gelegen aan Leigraafseweg 33L in Doesburg.

Meer informatie over Astrid's Sport & Health-studio in Doesburg

Astrid's Sport & Health-studio is een fitnessstudio in Doesburg die al sinds 1999 bestaat. Ze geloven in de kracht van groepsfitness en benadrukken dat dit niet alleen goed is voor je lichamelijke gezondheid, maar ook voor je sociale leven. Naast groepsfitness bieden ze ook individuele trainingen aan in hun fitnesszaal, waar je kunt trainen met een personal trainer of met vrienden. Ze helpen je graag om een gezonde levensstijl te bereiken.

Wil je weten wat Astrid's Sport & Health-studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Astrid's Sport & Health-studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Astrid's Sport & Health-studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Astrid's Sport & Health-studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Astrid's Sport & Health-studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Astrid’s Sport & Health-studio

Bezoekers bekeken ook