I AM Sports

I AM Sports is een Sportschool gelegen aan Looiersweg 4 in Doesburg.

Meer informatie over I AM Sports in Doesburg

I AM SPORTS is de plek om te sporten voor jong en oud. Ze bieden verschillende sporten en lessen aan, zoals Judo, Fitness, Bootcamp, boksen en groepslessen. Het maakt niet uit of je 3 of 93 jaar oud bent, er is altijd een abonnement dat bij je past. Daarnaast hebben ze ook VirtuaGym, een online sportplatform waarmee je op een leuke manier fit kunt worden. Beginners worden geholpen en gemotiveerd, terwijl fanatieke sporters een ideale aanvulling op hun sportieve lifestyle vinden. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon, adres of e-mail.

Wil je weten wat I AM Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van I AM Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij I AM Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I AM Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar I AM Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. I AM Sports

Bezoekers bekeken ook