Bruut

Bruut is een Restaurant gelegen aan Ongedwongen en gezelligste stadsterras op het pleintje aan de, Roggestraat 8 in Doesburg.

Meer informatie over Bruut in Doesburg

Welkom bij BRUUT! Een plek op het pleintje in Doesburg waar de celdeling begon. Het is als Montmartre, met stenen kinderkopjes waar je plaats kunt nemen. Op deze plek werden heksen berecht en werden visch kramend verkocht. De tijd passeert hier anders dan normaal. Het tafeltje is vrij, dus neem plaats en geniet van de poëzie van Frank Weetink en het werk van Ruud Wijlhuizen. Vraag ook zeker naar de uitgebreide menukaart. Het eetcafé is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 tot 24:00 uur.

Wil je weten wat Bruut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Bruut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruut

Bezoekers bekeken ook