Koffie & Lunch Lokaal 1309

Koffie & Lunch Lokaal 1309 is een Restaurant gelegen aan Kloosterstraat 15 in Doesburg.

Meer informatie over Koffie & Lunch Lokaal 1309 in Doesburg

Lunchen of dineren in het prachtige oude klooster in Hanzestad Doesburg, dat is wat je kunt doen bij Restaurant Het Arsenaal 1309. Hier kun je genieten van een culinaire verrassingstocht met een 3- of 5 gangen lunch of diner, of je kunt á la carte bestellen. Daarnaast is er ook een Koffie-Lunch Lokaal waar je terecht kunt voor koffie, gebak, belegde broodjes met streekproducten, High Tea en borrelplanken. Bij Het Arsenaal 1309 worden eerlijke Nederlandse en pure producten geserveerd, direct van de boerderij of eigen tuin. De chef-kok laat je exclusief genieten van zijn gerechten en er is een bijpassend wijn, bier of botanisch arrangement uit eigen kombucha kelder. In het Koffie Lunch lokaal 1309 kun je proeven van producten uit de Achterhoek, de Liemers en de Veluwe. Hier worden heerlijke lunch- en proeverijplanken geserveerd met vers beleg van boerderijen uit de regio. Ook kun je hier terecht voor biologische koffie met Hanzegebak of verse appeltaart. Het is ook mogelijk om een High Tea te reserveren of een verjaardag te vieren in het Koffie-lunch lokaal 1309.

Wil je weten wat Koffie & Lunch Lokaal 1309 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koffie & Lunch Lokaal 1309 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koffie & Lunch Lokaal 1309? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koffie & Lunch Lokaal 1309 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Koffie & Lunch Lokaal 1309 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koffie & Lunch Lokaal 1309

Bezoekers bekeken ook