loc 17

loc 17 is een Restaurant gelegen aan Turfhaven 1 in Doesburg.

Meer informatie over loc 17 in Doesburg

LOC 17 is een bijzondere evenementenlocatie en culturele plek gevestigd in de oude GTW-loods in Hanzestad Doesburg. Het pand en de locatie hebben een rijke geschiedenis en zijn nu nieuw leven ingeblazen. LOC 17 is volop in ontwikkeling en nodigt iedereen uit om te genieten van de avondzon aan de kade op het ijsselterras. Voor meer informatie kun je contact opnemen via mail of telefoon. De locatie biedt verschillende mogelijkheden voor evenementen en feesten. Daarnaast worden er regelmatig nieuws en evenementen gedeeld. LOC 17 is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 14:00 uur, maar in de herfst en winter alleen op afspraak voor feesten, groepen en evenementen.

Wil je weten wat loc 17 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van loc 17 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij loc 17? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je loc 17 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar loc 17 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. loc 17

Bezoekers bekeken ook